Dragi Colegi,

Anul acesta, între 25 și 29 iunie, la Iași, se vor desfășura lucrările Școlii Oftalmologice de Vară. Tematica evenimentului „Actualități în Oftalmologia Clinică”, este generoasă și va fi abordată din mai multe puncte de vedere.

Programul va conține sesiuni orale de lucrări, cursuri, simpozioane de firmă, sesiune de postere.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în oftalmologie. Nu în ultimul rând, să fie o nouă ocazie pentru amintiri frumoase și prietenii noi.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 25-29 Iunie 2019, ca fiind ocupate cu lucrările Școlii Oftalmologice de Vară. Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic consacrat, într-un anotimp care-I dă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă.

Prof. Dr. D. COSTIN

PENTRU ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE, VĂ INVITĂM SĂ ACCESATI SITE-UL EVENIMENTULUI:  <http://www.scoalaoftalmologica.ro>
www.scoalaoftalmologica.ro