CONGRESUL NAȚIONAL DE NEUROȘTIINȚE MODERNE – PROVOCĂRI ȘI CONTROVERSE ÎN NEUROȘTIINȚE

IAȘI, 30 OCTOMBRIE – 03 NOIEMBRIE 2019

Dragi Colegi,

Anul acesta, între 30 octombrie si 03 noiembrie, la Iași, se vor desfășura lucrările primei ediții a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu participare internațională. Tematica evenimentului „Provocări și controverse în Neuroștiințe”, este generoasă și va fi abordată din mai multe puncte de vedere.

Programul va conține sesiuni orale de lucrări, cursuri, simpozioane de firmă, sesiune de postere.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe,  are să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în oftalmologie. Nu în ultimul rând, să fie o nouă ocazie pentru amintiri frumoase și prietenii noi.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, ca fiind ocupate cu lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne. Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic consacrat, într-un anotimp care-I dă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă.

Șef Lucrări Dr. Lucian EVA – Președinte Comitet Științific & Organizare

Conf. Dr. Horia PLEȘ – Președinte Onorific Comitet Știintific & Organizare

Prof. Dr. Mircea FILIP – Președinte Onorific Comitet Științific &
Organizare

PENTRU ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE, VĂ INVITĂM SĂ ACCESATI SITE-UL EVENIMENTULUI:

<http://www.scoalaoftalmologica.ro> – SITE-UL VA FI FUNCTIONAL IN LUNA IUNIE 2019